Κρασια για τις ομορφες στιγμες...

Ορμώμενη από το« οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπων» με εκτίμηση και αγάπη για το καλό κρασί, η οικογένεια Γιάτσα δημιούργησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 βιολογικούς αμπελώνες 65 στρεμμάτων σήμερα.
Στη γόνιμη περιοχή του Τυρνάβου, δίνοντας βάση σε ποιοτικά και γόνιμα εδάφη διαμόρφωσε στο κέντρο της πόλης τις νεοσύστατες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για βιολογική παραγωγή κρασιού. Ένα οινοποιείο που αξιοποιεί μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για την παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας, πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων «ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ» από το 2007.
«Παντρεύοντας» την παράδοση με την τεχνολογία στο οινοποιείο, πλαισιομένοι από ανθρώπους με τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο μεράκι, κύριο μέλημα αποτελεί η παραγωγή εκλεκτών οίνων με σεβασμό κυρίως προς το περιβάλλον και κατ’έπεκταση στον καταναλωτή.
Σε λευκούς, ερυθρούς και ροζέ τόνους, η υψηλή ποιότητα των ποικιλιών, η υπεύθυνη παραγωγική διαδικασία και ο υπέρμετρος καθημερινός αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνθέτουν την προσωπικότητα, το ύφος και το ήθος των βιολογικών καλλιεργειών Γιάτσα.
Με την υπογραφή του παραγωγού και την προσήλωσή του σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, προσφέρεται ένας εύγεστος, γεμάτος αρώματα οίνος, έτοιμος να πλαισιώσει κάθε όμορφη στιγμή.
Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται στους αμπελώνες είναι οι παραδοσιακές της περιοχής, Ροδίτης, Μοσχάτο Αμβούργου, Ugni Blanc και οι διεθνείς Cabernet, Merlot, Syrah και Chardonnay
specific period
Another period
One more period